|
هارد وصل نیست به سیستم . هارد رو به سیستم وصل کنید . سیستم رو روشن کنید وارد صفحه بایوس میشه . مادربردتون هم قید کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هارد را وصل میکنم یه بوق میخوره و ریستارت میشه.مرتب روشن میشه بوق میخوره و دوباره ریستارت میشه
فرستاده شده از SM-G531Hِ من با Tapatalk
مادربرد گیگا هست H81
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 02-01-16 انجام شده است
مشخصات دقیق سیستم رو بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جامپر clear cmos را روی برد کنید . در حالی که سیستم خاموشه . جامپر رو تغییر بدید . باید درست بشه .
البته cpu را باز کردم دیدم به علت بد جا زدن cpu روی مادربرد یک عدد از سوزنها کنده شده.آیا همان یکی میتونه علت باشه؟آیا جایی هست که تعمیرش کنه؟
باید ببرید آواژنگ براتون پذیرش میکنند . چون شکستگی و خم شدن و له شدگی سوکت شامل گارانتی نمیشه . ولی شاید با هزینه براتون سوکت رو عوض کردند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
پس علت همینه؟آخه قبلش سیستم سالم بود و مشکلی نداشت.یکدفعه خاموش شد و بعد این ماجراها
راستی مشخصات
H81m-s2pv
Core i 3 4150
Vga 2 g 64 bit
Ram 4
Hard 500
power asus
این پاورتون ریمارک هست . احتمال داره از اون هم باشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا الان که خوب کار میکرد یکدفعه اینجوری شد.در مورد کنده شدن سوکت های مادربرد توضیح میدین که چه اثری داره؟قبلا این سوکتها روی خود Cpu بود فکر کنم بهتر بود.حالا به نظر شما از کنده شده اون سوکته یا پاور؟
این سری پاور خرابیش خیلی زیاده و به شدت غیر استاندارده اول با یک پاور تست کنید . اگر باز مشکل باقی بود مادربرد رو منتقل کنید به گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط tanshat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
tanshat (04-01-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks